For en jævla drittsekk jeg er!

"For en fantastisk jente du er! Så ekte og ærlig, vakker og intelligent! Hvor får du energien fra? Du tenker på alle, tar vare på og bryr deg om. Ja, du er virkelig et fantastisk menneske!"

De har sagt det. Alle sammen. Vel, de fleste i allefall. Jeg er alt dette, og forsåvidt mere til. Jeg har vanskelig for å ta det til meg, alle disse flotte ordene om meg. For det kan jo ikke stemme. Eller forresten - jo, det kan det! Selvfølgelig er jeg fantastisk! Herregud, selvfølgelig kan jeg se det!  Jeg er virkelig fantastisk!

Hvorfor vil dere ikke ha meg da? Når  jeg er så jævla fantastisk! Hvorfor letter dere hjerte, tar i mot råd, omsorg og vennskap? Hvorfor lar dere meg ta dere, elske dere, trøste dere? Hvorfor - når dere trekker dere unna en etter en?

Er det sexen? Er det så jævlig bra at det er vanskelig å la meg gå, så istedet så benytter dere dere av mine andre egenskaper også? Eller er det omvendt?

Nei, nå skjønner jeg! Selvfølgelig! Det lyser jo "bruk meg" av meg! At jeg ikke har sett det før.... Det forklarer jo alt! Det forklarer hvorfor pappa lekte voksenleker med meg når jeg var barn. Det forklarer hvorfor bekjente voksne menn snek seg til, og fortsatt sniker seg til, å stryke meg over baken eller brystene i forbindelse med en vanlig klem. Det forklarer hvorfor ungdomskjærester-og bekjentskaper ga meg uvurderlige sexerfaringer, men ga blaffen i forholdet. Og ikke minst, det forklarer jo hvorfor jeg de siste årene kun har hatt sexuelle forhold.  Jeg er til for å brukes.

For noen drittsekker dere er!

For en drittsekk jeg er!

Ja, nå skjønner jeg det! Selvfølgelig! Det er jeg som bruker! At jeg ikke har sett det før..... Det forklarer jo alt! Det forklarer hvorfor jeg i ungdomstiden stadig haddde nye kjærester og hvorfor jeg alltid fant grunner for at dere ikke passet meg. Det forklarer jo hvorfor menn, unge som  gamle, sniker seg til å tafse på meg når anledningen byr seg. Og det forklarer jo hvorfor jeg ikke har slått meg til ro med den ene, og hvorfor jeg stadig er på søken etter nye dere. Selvølgelig! Jeg flørter, forfører og forsyner meg!


Det er sexen! Himmel, som  jeg elsker sexen! Nærheten, berøringene, hardt, mykt, utfordringene, utprøvelsene, nytelsen og orgasmen. Jeg bruker dere! Skjønner dere det?!

Jeg vil ikke ha dere! Jeg lar dere lette hjerte, gir dere råd, omsorg og vennskap. Da lar dere meg ta dere, elske dere og trøste dere. Så lar jeg dere gå... En etter en....

Jeg er fantastisk! Så ekte og ærlig, vakker og intelligent! Full av energi! Jeg tenker på alle, tar vare på og bryr meg om. Ja, jeg er virkelig et fantastisk menneske!  Og det gir meg sex. Uforpliktende, deilig sex!

For en jævla drittsekk jeg er!

 

 

(Takk for inspirasjon, http://www.antibloggeren.com/2011/08/17/brev-til-alle-mokkamenn/#more-4198)

 

5 kommentarer

Erika Truksinaite

05.sep.2011 kl.21:15

bra skrevet!: )

Magnhild

05.sep.2011 kl.21:38

Fint innlegg. Glad for å inspirere.

septemberlovetann

06.sep.2011 kl.08:06

Erika Truksinaite:Takk:-)

septemberlovetann

06.sep.2011 kl.08:06

Magnhild:Takk:-)

Skriv en ny kommentar

septemberlovetann

septemberlovetann

39, Oslo

Løvetannbarn er et sosialfaglig populærbegrep som brukes om barn og unge som klarer seg gjennom oppveksten på tross av nesten umulige oppvekstforhold med for eksempel rus, vold, omsorgssvikt og seksuelle overgrep. For barn flest fører slike overgrep ofte til fysisk og psykisk uhelse og tunge sosiale problemer senere i livet, mens i underkant av hvert tredje barn med en umulig oppvekst klarer seg tilsynelatende relativt bra. Begrepet henspiller på løvetannens evne til å sprenge seg gjennom asfalt, og på andre måter overleve og blomstre tross tilsynelatende umulige vekstvilkår. (Wikipedia) Twitter: sptmbrlovetann

Kategorier

Arkiv

hits